Egina til Pireus Ferge

Egina Pireus fergeruten knytter Saroniske Øyer med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 7 ganger dag, Anes Ferries 3 ganger dag & Saronic Ferries servicen er tilgjengelig opp til 9 ganger dag.

Det er 19 dag overfarter på Egina Pireus overfarten mellom Saroniske Øyer og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Egina - Pireus Fergeselskaper

 • Hellenic Seaways
  • 7 Daglige Avganger 40 min
  • Få pris
 • Anes Ferries
  • 3 Daglige Avganger 1 time 15 min
  • Få pris
 • Saronic Ferries
  • 9 Daglige Avganger 1 time 10 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Egina Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Egina Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Egina Guide

Øya Aegina er en av de Saroniske Øyer i Hellas og ligger omkring 28 km Athen. Omkring to tredjedeler av består av en slukket vulkan, med nord og øst bestående af fruktbar jord, hvor det blant annet dyrkes korn, bomull, vinstokker, mandler, olivener og fikener.

Øyas strender er en populær turistattraksjon, særlig da ferger fra Piræus bare tar 40 minutter. Det er regelmessige busforbindelser fra Aegina til reisemål på hele øya, slik som Agia Marina og Portes. Andre akktraksjoner på øya inkluderer tempelet Aphaea, som var dedikert til navnbroren sin, en gudinne som senere ble knyttet med Athena. Tempelet var en del av Parthenon og tempelet Poseidon på Sounion.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus har en av de største havnene i hele Middelhavsområdet, og den trtedje største i verden, og er et hovedpunkt for ferger på Egeerhavet. Pireus er en viktig by, på tross av at den ofte anses som en forstad til Athen, den greske hovedstaden. På tross av nærheten sin til Athen, har Pireus havnefront sin eget særlige utseende, og besøkender vil se at de mest tiltalende deler av byen er plassert omkring det østlige kvartalet. En populær begivenhet i byen er Ecocinema Internationale Film Festival , som holdes hvert år i slutten av februar.

Havnefronten, som er full av restauranter, bar og nattklubber, ble ombygget for OL i Athen, og som følge herav ble en ny havnefront promenade bygget.