Saronic Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Saronic Ferries

Saronic Ferries forbinder de Saroniske øyene, som ligger ved Peloponnes-regionen i det sørlige Hellas, og havnebyen Pireus, tett på Athen, med ruter til Egina, Agistri, Methana og Poros.

Saronic Ferries flåte består av fire store skip kalt Phivos, Achaeos, Apollon Hellas og Poseidon Hellas. For å kunne greie øyenes popularitet for korte utflukter og dagsturer, har hver ferge plass til over 1,000 passasjerer og 100 biler, noe som betyr at Saronic Ferries har alt det man trenger for en behagelig tur over den Saroniske golfen.

Phivos gjennomgikk en total renovering i 2005 og kan nå skryte av fem separate salong områder, tre bar og masse av åpent dekkplass, så man kan nyte den storslåtte utsikten over Middelhavet.

Achaeos er flåtens mest moderne skip, bygget i 2007, og tilbyr et stort utvalg av høyteknologiske fasiliteter om bord og et luksuriøst innrettet interiøer. Apollon og Poseidon Hellas, som er de mest konvensjonelt designet ferger, har den største kapasiteten og romslige utendørs sitteområder.

Se Saronic Ferries sine rutetider, priser og bestill Saronic Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Saronic Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.