Poros til Egina Ferge

Poros Egina fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Saronic Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Poros Egina fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Poros - Egina Fergeselskaper

  • Saronic Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Poros Egina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Poros Egina ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Poros Guide

Den lille greske øya Poros er beliggende i den sørlige delen av den saroniske bukt og består av to øyer. Spharia er den sørlige øya og Kalaureia er den nordlige øya, og den største. Det er en bro over det smale smuget som skiller de to øyene. Øya ligger omkring 60 km sør for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det greske fastlandet. Det er et par populære attraksjoner på øya, inkludert flere kapell og kirker, som er plassert rundt på øya.

Øya er knyttet til Piræus og Galatas.

Egina Guide

Den greske øya Egina ligger blant de saroniske øyene, og siden Athen er bare omkring 15 km wekk, er øya populær for besøkender fra byen. Øyene har fået navnet sitt fra en nymfe, ifølge legenden, som var datter av elveguden Asppos, som Zevs forelsket seg i og tok med til øya.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Pireus, Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi og Anonyma.