Pireus til Agistri Ferge

Pireus Agistri fergeruten knytter Athen med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Saronic Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Pireus Agistri fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pireus - Agistri Fergeselskaper

  • Saronic Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Agistri priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Agistri ruten er for en bil og 1 passasjer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Agistri Guide

Den greske øya Agistri er tett på den nærliggende øya Egina i den saroniske bukten, og er bare 55 minutter med ferge fra havnen i Pireus. Øyas terreng er dekket av trær og planter. Megalochori, Skala, Limenaria og Metochi er øyas fire største byer/landsbyer og er den perfekte ferie destinasjon.

Ferger til Agistri avgår fra Pireus Gate 8. Ferger fra Egina tar bare 10 minutter.