Poros til Porto Heli Ferge

Poros Porto Heli fergeruten knytter Saroniske Øyer med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Poros Porto Heli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Poros - Porto Heli Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Daglige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Poros Porto Heli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Poros Guide

Den lille greske øya Poros er beliggende i den sørlige delen av den saroniske bukt og består av to øyer. Spharia er den sørlige øya og Kalaureia er den nordlige øya, og den største. Det er en bro over det smale smuget som skiller de to øyene. Øya ligger omkring 60 km sør for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det greske fastlandet. Det er et par populære attraksjoner på øya, inkludert flere kapell og kirker, som er plassert rundt på øya.

Øya er knyttet til Piræus og Galatas.

Porto Heli Guide

Porto Heli er beliggende på den østlige siden av Peloponnes i Hellas, og er en liten kystby med en stor havn. Besøkender til byen vil ofte se små fiskerbåter og lystbåter i havnen, særlig om sommeren, noe som gir byen en sjarmerende og kosmopolitisk fornemmelse. Det er et par organiserte strender i byen, men de fleste har en tendens til å være små avsides bukter, som er mer avslappende. Mange athenere har ferieboliger i byen, som er et populært reisemål blant familier.