Poros til Pireus Ferge

Poros Pireus fergeruten knytter Saroniske Øyer med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 55 minutter mens Saronic Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 40 min.

Det er 30 Uke overfarter på Poros Pireus ruten mellom Saroniske Øyer og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Poros - Pireus Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 4 Daglige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Poros Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Poros Pireus ruten er for en bil og 1 passasjer.

Poros Guide

Den lille greske øya Poros er beliggende i den sørlige delen av den saroniske bukt og består av to øyer. Spharia er den sørlige øya og Kalaureia er den nordlige øya, og den største. Det er en bro over det smale smuget som skiller de to øyene. Øya ligger omkring 60 km sør for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det greske fastlandet. Det er et par populære attraksjoner på øya, inkludert flere kapell og kirker, som er plassert rundt på øya.

Øya er knyttet til Piræus og Galatas.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.