Poros til Methana Ferge

Poros Methana fergeruten knytter Saroniske Øyer med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Saronic Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 25 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Poros Methana fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Poros - Methana Fergeselskaper

  • Saronic Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Poros Methana priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Poros Methana ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Poros Guide

Den lille greske øya Poros er beliggende i den sørlige delen av den saroniske bukt og består av to øyer. Spharia er den sørlige øya og Kalaureia er den nordlige øya, og den største. Det er en bro over det smale smuget som skiller de to øyene. Øya ligger omkring 60 km sør for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det greske fastlandet. Det er et par populære attraksjoner på øya, inkludert flere kapell og kirker, som er plassert rundt på øya.

Øya er knyttet til Piræus og Galatas.

Methana Guide

Methana er en gresk by som ligger på halvøya Methana, som har to vulkanske skråninger og er av vulkansk opprinnelse. Byen er forbundet til Pireus med ferge og seiltiden er ca. 2 timer. Det er også fergeforbindelser til Poros, Aegina, Hydra, Spetses og Hermione, Porto Heli, Tolo, Nafplion og Monemvasia.