Agistri til Egina Ferge

Agistri Egina fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Saronic Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 20 Minutter mens Aegean Flying Dolphins servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 10 min.

Det er 56 Uke overfarter på Agistri Egina ruten mellom Saroniske Øyer og Saroniske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Agistri - Egina Fergeselskaper

  • Saronic Ferries
    • 5 Daglige Avganger 20 min
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • 3 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agistri Egina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agistri Egina ruten er for en bil og 1 passasjer.

Agistri Guide

Den saroniske øy Agistri ligger 55 minutter fra Piræus, hovedhavnen i Athen, og bare 10 minutter fra Aegina øy.Agistri er den største av øyene mellom Aegina og kystlinjen av Epidavros. Den dekker et areal på 14.000 kvadratmeter og har tre mindre øyer i nærheten; Moni i øst, Kira i vest og Metopi i nordøst. På den nordlige side av øya, som er en form av høye terrasser på Mandraki bukt. På terrassene kan man se spor av gamle bygninger. Gjenstander er blitt funnet på overflaten, som viser bosetning fra den første helladicen alder opp til hellenitisk. Stenredskaper er også funnet.

Egina Guide

Den greske øya Egina ligger blant de saroniske øyene, og siden Athen er bare omkring 15 km wekk, er øya populær for besøkender fra byen. Øyene har fået navnet sitt fra en nymfe, ifølge legenden, som var datter av elveguden Asppos, som Zevs forelsket seg i og tok med til øya.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Pireus, Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi og Anonyma.