Agistri til Egina Ferge

Agistri Egina fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Saronic Ferries. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agistri Egina fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agistri - Egina Fergeselskaper

  • Saronic Ferries
    • 5 Daglige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agistri Egina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agistri Egina ruten er for en bil og 1 passasjer.

Agistri Guide

Den saroniske øy Agistri ligger 55 minutter fra Piræus, hovedhavnen i Athen, og bare 10 minutter fra Aegina øy.Agistri er den største av øyene mellom Aegina og kystlinjen av Epidavros. Den dekker et areal på 14.000 kvadratmeter og har tre mindre øyer i nærheten; Moni i øst, Kira i vest og Metopi i nordøst. På den nordlige side av øya, som er en form av høye terrasser på Mandraki bukt. På terrassene kan man se spor av gamle bygninger. Gjenstander er blitt funnet på overflaten, som viser bosetning fra den første helladicen alder opp til hellenitisk. Stenredskaper er også funnet.

Egina Guide

Den greske øya Egina ligger blant de saroniske øyene, og siden Athen er bare omkring 15 km wekk, er øya populær for besøkender fra byen. Øyene har fået navnet sitt fra en nymfe, ifølge legenden, som var datter av elveguden Asppos, som Zevs forelsket seg i og tok med til øya.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Pireus, Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi og Anonyma.