Egina til Methana Ferge

Egina Methana fergeruten knytter Saroniske Øyer med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Saronic Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 45 min.

Det er 3 Uke overfarter på Egina Methana ruten mellom Saroniske Øyer og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Egina - Methana Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 30 min
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 45 min
    • Få pris

Egina Guide

Øya Aegina er en av de Saroniske Øyer i Hellas og ligger omkring 28 km Athen. Omkring to tredjedeler av består av en slukket vulkan, med nord og øst bestående af fruktbar jord, hvor det blant annet dyrkes korn, bomull, vinstokker, mandler, olivener og fikener.

Øyas strender er en populær turistattraksjon, særlig da ferger fra Piræus bare tar 40 minutter. Det er regelmessige busforbindelser fra Aegina til reisemål på hele øya, slik som Agia Marina og Portes. Andre akktraksjoner på øya inkluderer tempelet Aphaea, som var dedikert til navnbroren sin, en gudinne som senere ble knyttet med Athena. Tempelet var en del av Parthenon og tempelet Poseidon på Sounion.

Methana Guide

Methana er en gresk by som ligger på halvøya Methana, som har to vulkanske skråninger og er av vulkansk opprinnelse. Byen er forbundet til Pireus med ferge og seiltiden er ca. 2 timer. Det er også fergeforbindelser til Poros, Aegina, Hydra, Spetses og Hermione, Porto Heli, Tolo, Nafplion og Monemvasia.