Methana til Egina Ferge

Methana Egina fergeruten knytter Hellas med Saroniske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 35 Minutter mens Saronic Ferries servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 45 min.

Det er 8 Uke overfarter på Methana Egina ruten mellom Hellas og Saroniske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Methana - Egina Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 35 min
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Methana Egina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Methana Egina ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Methana Guide

Den greske byen Methana er plassert på en vulkansk halvøy knyttet til Peloponnes, en stor halvæy og region i det sørlige Hellas. Halvøya består for det meste av fjell som løper langs den sentrale del av halvøya med en liten høyderygg mot nord. Det er også områder med åpne gresserealer og omkring 32 vulkaner. En særlig utfordrende, men givende, erfaring er å klatre det største krateret. Oppstigningen begynner ved Kameni Hora og følger opp en rute som tar omkring 25 minutter til kraterets kant. Det er det mulig å gå på solide røde lavastrømmer og opplevele utsikten over en verden bestående av svarte, røde og grønne klipper og skarpe avgrunner. For en mer avslappende opplevelse, kan besøkende utforske en av byens vulkanske strender, slik som Nissaki Ayion Anaryiron, Limnionas og Vathy.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra Methana til Piræus med en seiltid på ca. 2 timer. Det er også fergeforbindelser til Poros, Aegina, Hydra, Spetses og Hermione.

Egina Guide

Den greske øya Egina ligger blant de saroniske øyene, og siden Athen er bare omkring 15 km wekk, er øya populær for besøkender fra byen. Øyene har fået navnet sitt fra en nymfe, ifølge legenden, som var datter av elveguden Asppos, som Zevs forelsket seg i og tok med til øya.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Pireus, Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi og Anonyma.