Ermioni til Poros Ferge

Ermioni Poros fergeruten knytter Hellas med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ermioni Poros fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ermioni - Poros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 12 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ermioni Poros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Ermioni Guide

Ermioni er et populært feriested og en liten havneby i Argolis, Peloponnese i Hellas. Byen ligger i den sørøstlige delen av Argolis, på den egeiske kysten, og overfor øyene Hydra og Dorkos. Den gamle byen stiger oppad en bakkeskråning, med flott utsikt til de nærliggende øyene og en fruktbar slette. Nedenfor den nordlige bukten, dannes en naturlig havn, hvor du kan se fiskere rengjør redskapene deres og små butikker og kaféer. Mandraki, mot sør, byr på et godt utvalg av restauranter, bar og tradisjonelle tavernaer.

Ermioni er knyttet til Piræus med ferge.