Porto Heli til Poros Ferge

Porto Heli Poros fergeruten knytter Hellas med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Porto Heli Poros fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Porto Heli - Poros Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 12 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Heli Poros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Heli Poros ruten er for en bil og 1 passasjer.

Porto Heli Guide

Porto Heli, også kalt Portocheli, er beliggende i den sørøstlige delen av Argolis i Hellas. Byen ligger på bukten Argolic Gulf, 6 km sør for Kranidi og 40 km sørøst for Nafplio. Besøkende vil se mange fiskebåter og lystbåter som bruker havnen, særlig om sommeren. Byens strender er hovedsakelig små avsidige strender, selv om det er to organiserte strender. Byen er er populært reisemål for familier og er ofte besøkt av athenene, hvorav mange har sommerhus her.

Det er fergeforbindelser fra Portocheli til øyene Spetses, Hydra og Poros, samt til Ermioni og Piræus.