Agistri til Pireus Ferge

Agistri Pireus fergeruten knytter Saroniske Øyer med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Saronic Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 40 minutter mens Aegean Flying Dolphins servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 50 min.

Det er 63 Uke overfarter på Agistri Pireus ruten mellom Saroniske Øyer og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Agistri - Pireus Fergeselskaper

  • Saronic Ferries
    • 5 Daglige Avganger 1 time 40 min
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • 4 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agistri Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agistri Pireus ruten er for en bil og 1 passasjer.

Agistri Guide

Den saroniske øy Agistri ligger 55 minutter fra Piræus, hovedhavnen i Athen, og bare 10 minutter fra Aegina øy.Agistri er den største av øyene mellom Aegina og kystlinjen av Epidavros. Den dekker et areal på 14.000 kvadratmeter og har tre mindre øyer i nærheten; Moni i øst, Kira i vest og Metopi i nordøst. På den nordlige side av øya, som er en form av høye terrasser på Mandraki bukt. På terrassene kan man se spor av gamle bygninger. Gjenstander er blitt funnet på overflaten, som viser bosetning fra den første helladicen alder opp til hellenitisk. Stenredskaper er også funnet.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.