Pireus til Methana Ferge

Pireus Methana fergeruten knytter Athen med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Saronic Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Pireus Methana fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pireus - Methana Fergeselskaper

  • Saronic Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Methana priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Methana ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Methana Guide

Methana er en gresk by som ligger på halvøya Methana, som har to vulkanske skråninger og er av vulkansk opprinnelse. Byen er forbundet til Pireus med ferge og seiltiden er ca. 2 timer. Det er også fergeforbindelser til Poros, Aegina, Hydra, Spetses og Hermione, Porto Heli, Tolo, Nafplion og Monemvasia.