Methana til Pireus Ferge

Methana Pireus fergeruten knytter Hellas med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 20 minutter mens Saronic Ferries servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 15 min.

Det er 7 Uke overfarter på Methana Pireus ruten mellom Hellas og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Methana - Pireus Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 20 min
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Methana Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Methana Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Methana Guide

Den greske byen Methana er plassert på en vulkansk halvøy knyttet til Peloponnes, en stor halvæy og region i det sørlige Hellas. Halvøya består for det meste av fjell som løper langs den sentrale del av halvøya med en liten høyderygg mot nord. Det er også områder med åpne gresserealer og omkring 32 vulkaner. En særlig utfordrende, men givende, erfaring er å klatre det største krateret. Oppstigningen begynner ved Kameni Hora og følger opp en rute som tar omkring 25 minutter til kraterets kant. Det er det mulig å gå på solide røde lavastrømmer og opplevele utsikten over en verden bestående av svarte, røde og grønne klipper og skarpe avgrunner. For en mer avslappende opplevelse, kan besøkende utforske en av byens vulkanske strender, slik som Nissaki Ayion Anaryiron, Limnionas og Vathy.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra Methana til Piræus med en seiltid på ca. 2 timer. Det er også fergeforbindelser til Poros, Aegina, Hydra, Spetses og Hermione.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.