Methana til Pireus Ferge

Methana Pireus fergeruten knytter Hellas med Athen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Saronic Ferries. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Methana Pireus fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Methana - Pireus Fergeselskaper

  • Saronic Ferries
    • 12 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Methana Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Methana Pireus ruten er for en bil og 1 passasjer.

Methana Guide

Den greske byen Methana er plassert på en vulkansk halvøy knyttet til Peloponnes, en stor halvæy og region i det sørlige Hellas. Halvøya består for det meste av fjell som løper langs den sentrale del av halvøya med en liten høyderygg mot nord. Det er også områder med åpne gresserealer og omkring 32 vulkaner. En særlig utfordrende, men givende, erfaring er å klatre det største krateret. Oppstigningen begynner ved Kameni Hora og følger opp en rute som tar omkring 25 minutter til kraterets kant. Det er det mulig å gå på solide røde lavastrømmer og opplevele utsikten over en verden bestående av svarte, røde og grønne klipper og skarpe avgrunner. For en mer avslappende opplevelse, kan besøkende utforske en av byens vulkanske strender, slik som Nissaki Ayion Anaryiron, Limnionas og Vathy.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra Methana til Piræus med en seiltid på ca. 2 timer. Det er også fergeforbindelser til Poros, Aegina, Hydra, Spetses og Hermione.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus har en av de største havnene i hele Middelhavsområdet, og den trtedje største i verden, og er et hovedpunkt for ferger på Egeerhavet. Pireus er en viktig by, på tross av at den ofte anses som en forstad til Athen, den greske hovedstaden. På tross av nærheten sin til Athen, har Pireus havnefront sin eget særlige utseende, og besøkender vil se at de mest tiltalende deler av byen er plassert omkring det østlige kvartalet. En populær begivenhet i byen er Ecocinema Internationale Film Festival , som holdes hvert år i slutten av februar.

Havnefronten, som er full av restauranter, bar og nattklubber, ble ombygget for OL i Athen, og som følge herav ble en ny havnefront promenade bygget.