Pireus til Agistri Myli Ferge

Pireus Agistri Myli fergeruten knytter Athen med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 55 Minutter mens Aegean Flying Dolphins servicen seiler pop til 5 ganger daglig med en seiltid fra 50 min.

Det er 63 Uke overfarter på Pireus Agistri Myli ruten mellom Athen og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Agistri Myli Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 4 Daglige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • 5 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Agistri Myli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.