Limnos til Karlovassi Ferge

Limnos Karlovassi fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Samos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Limnos Karlovassi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Limnos - Karlovassi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 11 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Limnos Karlovassi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Limnos Karlovassi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Karlovassi Guide

Turistbyen og havnen Karlovassi er en av de mest populære byene på den greske øya Samos, som ligger i det nordlige Egeerhavet. Øya har en rik historie og er en viktig handelspunkt for den egeiske regionen.

Byen ligger på den nordlige delen av øya og frem til det 20. århundret, var den nok best kjent for tobakk produksjon og garveri. En populær attraksjon i byen er Tannery Museum, som forteller om øyas lange historie i garveri som går tilbake til oldtiden. Det er også noen fine eksempler på neo-klassiske palé i byen, som ligger ved siden av restene av store steiner fabrikker.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Pireus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.