Hydra til Spetses Ferge

Hydra Spetses fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Hydra Spetses fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hydra - Spetses Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 5 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Hydra Spetses priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Hydra Guide

Den greske øya Hydra er beliggende i den saroniske øygruppe i Egeerhavet, mellom den saroniske bukt og Argolic Golfen. Øyas naturlige kilder har gitt den navnet sitt, Hydra, som stammer fra det greske ord vann. Øyas største by, Hydra Port, er hjemsted for øyas havn, som ligger blant en rekke restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tar høyde for turister.

Den eneste mulige transporten på øya er vann taxier og esler, siden biler og motorsykler er forbudt. Men de befolka områdene på øya er relativt små, og derfor er de fleste glade for å gå overalt.

Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tar mellom 1 – 3½ timer, avhengig av om man tar raskfergen eller den vanlige fergen. Øya er også knyttet via ferge til resten av øyene i den saroniske golf.

Spetses Guide

Den greske øya Spetses er del av den saroniske øygruppe og er kjent for sin lange tilknytning til flåten. Øya har klart å bevare en grad av gresk sjarme og her er det velbevarte palé som bærer vitnesbyrd om øyas fortid.

Øyas havn ligger i Dapia, som er øyas kommersielle turistsenter. September er nok det beste tidspunktet å besøke øya på.