Zante Ferries

Zante Ferries, tidligere kjent som Cyclades Ferries, har hyppige avganger fra de greske byene Killini og Pireus til Kykladene og de Joniske Øyene, de mest populpære øygruppene i Hellas.

Zante Ferries har seilt på Egeerhavet fra Pireus i mange år, og er blitt et av de største fergeselskapene i Hellas og transporterer tusenvis av passasjerer hvert år.

Flåten deres består av tre store skip kalt Dionysios Solomos, Andreas Kalvos og Adamantios Korais, som tilbyr et stort utvalg av servicer om bord. De har moderne, stilfulle lugarer, som spenner fra deluxe standard til økonomi, og man kan nyte et utvalg av lekre måltider, snacker og forfriskninger i kaféer og restauranter.

På grunn av fergenes størrelse, kan de bære et stort antall biler også, like fra store til små biler og motorsykler. Passasjerer kan også reise med kjæledyrene deres uten ekstra kost, og det er masse av kenneler tilgjengelig om bord. Noen mindre kjæledyr kan tas med på det åpne dekk. Ale eiere skal ha et gyldigt dyre pass.

Med directferries.no kan du finne Zante Ferries seilplaner, billettpriser og booke Zante Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Zante Ferries med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Zante Ferries ruter