Egina til Agistri Ferge

Egina Agistri fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Saronic Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Egina Agistri fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Egina - Agistri Fergeselskaper

  • Saronic Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Egina Agistri priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Egina Guide

Øya Aegina er en av de Saroniske Øyer i Hellas og ligger omkring 28 km Athen. Omkring to tredjedeler av består av en slukket vulkan, med nord og øst bestående af fruktbar jord, hvor det blant annet dyrkes korn, bomull, vinstokker, mandler, olivener og fikener.

Øyas strender er en populær turistattraksjon, særlig da ferger fra Piræus bare tar 40 minutter. Det er regelmessige busforbindelser fra Aegina til reisemål på hele øya, slik som Agia Marina og Portes. Andre akktraksjoner på øya inkluderer tempelet Aphaea, som var dedikert til navnbroren sin, en gudinne som senere ble knyttet med Athena. Tempelet var en del av Parthenon og tempelet Poseidon på Sounion.

Agistri Guide

Den greske øya Agistri er tett på den nærliggende øya Egina i den saroniske bukten, og er bare 55 minutter med ferge fra havnen i Pireus. Øyas terreng er dekket av trær og planter. Megalochori, Skala, Limenaria og Metochi er øyas fire største byer/landsbyer og er den perfekte ferie destinasjon.

Ferger til Agistri avgår fra Pireus Gate 8. Ferger fra Egina tar bare 10 minutter.