hellenic_seaways_ariadne

Ariadne

Drevet av Blue Star FerriesMytilene Chios, Pireus Chios, Vathi Chios, Pireus Mytilene, Vathi Mytilene & Vathi Pireus ruter

Ariadne fergen ble opprinnelig bygget i 1996 i Japan, men ble renovert i Hellas i 2007 og tilbyr en reise om bord, som føles mer som et cruise. Ariadne kan bære opp til 1845 passasjerer og 560 biler. Om bord er det et stort utvalg av fasiliteter, som du kan nyte eller du kan slappe av i en av de 8 behagelige salongene, spise på et utvalg av restauranter og mye mer.

Lugar/seter om bord

Ariadne har 145 en-suite lugarer med og uten vindu. For dem som foretrekker å reise uten lugar, er det 8 behagelige salonger med sitteplasser.

Mat og drikke om bord

Få en bit å spise i Ariadnes selvbetjening restaurant, eller hvis du foretrekker noe mer formelt, kan du prøve Silver Star restaurant. Hvis ingen av disse er fristene, kan du få en varm drink og en snack på Café del Mare.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Ariadne guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Ariadne anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!