Ermioni til Porto Heli Ferge

Ermioni Porto Heli fergeruten knytter Hellas med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ermioni Porto Heli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ermioni - Porto Heli Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ermioni Porto Heli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ermioni Porto Heli ruten er for en bil og 1 passasjer.

Ermioni Guide

Ermioni er et populært feriested og en liten havneby i Argolis, Peloponnese i Hellas. Byen ligger i den sørøstlige delen av Argolis, på den egeiske kysten, og overfor øyene Hydra og Dorkos. Den gamle byen stiger oppad en bakkeskråning, med flott utsikt til de nærliggende øyene og en fruktbar slette. Nedenfor den nordlige bukten, dannes en naturlig havn, hvor du kan se fiskere rengjør redskapene deres og små butikker og kaféer. Mandraki, mot sør, byr på et godt utvalg av restauranter, bar og tradisjonelle tavernaer.

Ermioni er knyttet til Piræus med ferge.

Porto Heli Guide

Porto Heli er beliggende på den østlige siden av Peloponnes i Hellas, og er en liten kystby med en stor havn. Besøkender til byen vil ofte se små fiskerbåter og lystbåter i havnen, særlig om sommeren, noe som gir byen en sjarmerende og kosmopolitisk fornemmelse. Det er et par organiserte strender i byen, men de fleste har en tendens til å være små avsides bukter, som er mer avslappende. Mange athenere har ferieboliger i byen, som er et populært reisemål blant familier.