Kea til Lavrio Ferge

Kea Lavrio fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time.

Det er 3 Uke overfarter på Kea Lavrio ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kea - Lavrio Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 30 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kea Lavrio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kea Lavrio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kea Guide

Den greske øya Kea ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Kea ligger omkring 20 km fra Cap Sounio og 60 km sørøst for Athen, den greske hovedstad. Øya er ikke særlig stor, 9 km bred og 19 km lang. Dens hode landsbyer er Korissa og Vourkari. En av de mest populære attraksjoner på øya er den vakre havnen Korissia, som er omgitt av hvitkalkede hus med fargerike tak, snodde brosteinsbelagte smug og maleriske kirker.

Øyas krystallklare vann gjør den til et populært reisemål for dykkere. Øyas farvann har fremragende utsyn, er rikt på marineliv og er fantastisk for dykking.

Lavrio Guide

Lavrio er ikke så populær blant reisende, da byen ikke nevnes særlig mye i reisebøker om Hellas. Dette er overraskende, særlig tatt i betrakning av at byen er hjemstedet for det eldeste og største antikke amfiteratret i landet og til et enormt hull som er interessant for dem som nyter uforklarlige fenomener. I oldtiden var byen kjent for sin gruvedrift og industri. Det er også sølvgruver i byen som kan dateres tilbake til forhistorisk tid.

Selv om byens havn er mindre viktig enn Pireus, spiller den fremdeles en viktig rolle i utviklingen av regionen. Havnen velkommer passasjerferger, kommersielle ferger, fiskebåter og lystbåter, og er den perfekte avgangshavn for ferger til Kykladene og øyer i det østlige Egeerhavet.