Hydra til Porto Heli Ferge

Hydra Porto Heli fergeruten knytter Saroniske Øyer med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Hydra Porto Heli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hydra - Porto Heli Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Hydra Porto Heli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hydra Porto Heli ruten er for en bil og 1 passasjer.

Hydra Guide

Den greske øya Hydra er beliggende i den saroniske øygruppe i Egeerhavet, mellom den saroniske bukt og Argolic Golfen. Øyas naturlige kilder har gitt den navnet sitt, Hydra, som stammer fra det greske ord vann. Øyas største by, Hydra Port, er hjemsted for øyas havn, som ligger blant en rekke restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tar høyde for turister.

Den eneste mulige transporten på øya er vann taxier og esler, siden biler og motorsykler er forbudt. Men de befolka områdene på øya er relativt små, og derfor er de fleste glade for å gå overalt.

Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tar mellom 1 – 3½ timer, avhengig av om man tar raskfergen eller den vanlige fergen. Øya er også knyttet via ferge til resten av øyene i den saroniske golf.

Porto Heli Guide

Porto Heli er beliggende på den østlige siden av Peloponnes i Hellas, og er en liten kystby med en stor havn. Besøkender til byen vil ofte se små fiskerbåter og lystbåter i havnen, særlig om sommeren, noe som gir byen en sjarmerende og kosmopolitisk fornemmelse. Det er et par organiserte strender i byen, men de fleste har en tendens til å være små avsides bukter, som er mer avslappende. Mange athenere har ferieboliger i byen, som er et populært reisemål blant familier.