Hydra til Pireus Ferge

Hydra Pireus fergeruten knytter Saroniske Øyer med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 40 minutter mens Alpha Lines servicen seiler pop til 13 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 48 Uke overfarter på Hydra Pireus ruten mellom Saroniske Øyer og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hydra - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Daglige Avganger 1 time 40 min
    • Få pris
  • Alpha Lines
    • 13 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Hydra Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Hydra Guide

Den greske øya Hydra er beliggende i den saroniske øygruppe i Egeerhavet, mellom den saroniske bukt og Argolic Golfen. Øyas naturlige kilder har gitt den navnet sitt, Hydra, som stammer fra det greske ord vann. Øyas største by, Hydra Port, er hjemsted for øyas havn, som ligger blant en rekke restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tar høyde for turister.

Den eneste mulige transporten på øya er vann taxier og esler, siden biler og motorsykler er forbudt. Men de befolka områdene på øya er relativt små, og derfor er de fleste glade for å gå overalt.

Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tar mellom 1 – 3½ timer, avhengig av om man tar raskfergen eller den vanlige fergen. Øya er også knyttet via ferge til resten av øyene i den saroniske golf.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.