Ermioni til Spetses Ferge

Ermioni Spetses fergeruten knytter Hellas med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 13 avganger Uke med seiltid fra ca. 25 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ermioni Spetses fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ermioni - Spetses Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 13 Ukentlige Avganger 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ermioni Spetses priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Ermioni Guide

Ermioni er et populært feriested og en liten havneby i Argolis, Peloponnese i Hellas. Byen ligger i den sørøstlige delen av Argolis, på den egeiske kysten, og overfor øyene Hydra og Dorkos. Den gamle byen stiger oppad en bakkeskråning, med flott utsikt til de nærliggende øyene og en fruktbar slette. Nedenfor den nordlige bukten, dannes en naturlig havn, hvor du kan se fiskere rengjør redskapene deres og små butikker og kaféer. Mandraki, mot sør, byr på et godt utvalg av restauranter, bar og tradisjonelle tavernaer.

Ermioni er knyttet til Piræus med ferge.

Spetses Guide

Den greske øya Spetses er del av den saroniske øygruppe og er kjent for sin lange tilknytning til flåten. Øya har klart å bevare en grad av gresk sjarme og her er det velbevarte palé som bærer vitnesbyrd om øyas fortid.

Øyas havn ligger i Dapia, som er øyas kommersielle turistsenter. September er nok det beste tidspunktet å besøke øya på.