Porto Heli til Spetses Ferge

Porto Heli Spetses fergeruten knytter Hellas med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Porto Heli Spetses fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Porto Heli - Spetses Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Heli Spetses priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Heli Spetses ruten er for en bil og 1 passasjer.

Porto Heli Guide

Porto Heli, også kalt Portocheli, er beliggende i den sørøstlige delen av Argolis i Hellas. Byen ligger på bukten Argolic Gulf, 6 km sør for Kranidi og 40 km sørøst for Nafplio. Besøkende vil se mange fiskebåter og lystbåter som bruker havnen, særlig om sommeren. Byens strender er hovedsakelig små avsidige strender, selv om det er to organiserte strender. Byen er er populært reisemål for familier og er ofte besøkt av athenene, hvorav mange har sommerhus her.

Det er fergeforbindelser fra Portocheli til øyene Spetses, Hydra og Poros, samt til Ermioni og Piræus.

Spetses Guide

Den greske øya Spetses er del av den saroniske øygruppe og er kjent for sin lange tilknytning til flåten. Øya har klart å bevare en grad av gresk sjarme og her er det velbevarte palé som bærer vitnesbyrd om øyas fortid.

Øyas havn ligger i Dapia, som er øyas kommersielle turistsenter. September er nok det beste tidspunktet å besøke øya på.