Spetses til Poros Ferge

Spetses Poros fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 10 minutter mens Alpha Lines servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 15 min.

Det er 40 Uke overfarter på Spetses Poros ruten mellom Saroniske Øyer og Saroniske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Spetses - Poros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Daglige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris
  • Alpha Lines
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Spetses Poros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Spetses Guide

Den greske øya Spetses er del av den Saroniske øygruppe. Dens gamle navn var Pityonissos og Pityousa fra det antikke ordet for træ, ”Pitys”. Venetianene brakte navnet Spetses med dem da de pleide å kalle øya ”Isola di Spezzie”, som betyr øya av aromoa (krydder). Den største byen på øya kalles også Spetses og er ganske usedvanlig, siden private kjøretøyer ikke er tillatt innen byens grenser. Som et resultat herav, har mennesker, som bor her og besøkende, intet annet valg end å ta hestevogner. Motorsykler og sykler er tillatt.

De nærmeste strendene på byen er Agios Mamas, i byens senter, og Kaiki strand, som ligger ca. 1 km nordvest for byen og Agia Marina, som ligger 2 km sør for byen. Det er busser til strender utenfor byen, slik som Zogeria, Agioi Anargiroi og Agia Paraskevi.

I middelalderen blomstret byen med handel og de lokalt konstruert elegante palé som overlevde til denne dagen. Spetses er også en populær helg reisemål på grunn av nærheten sin til Athen.