Pireus til Spetses Ferge

Pireus Spetses fergeruten knytter Athen med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Pireus Spetses fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pireus - Spetses Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 5 Daglige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Spetses priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Spetses Guide

Den greske øya Spetses er del av den saroniske øygruppe og er kjent for sin lange tilknytning til flåten. Øya har klart å bevare en grad av gresk sjarme og her er det velbevarte palé som bærer vitnesbyrd om øyas fortid.

Øyas havn ligger i Dapia, som er øyas kommersielle turistsenter. September er nok det beste tidspunktet å besøke øya på.