Mytilene til Patmos Ferge

Mytilene Patmos fergeruten knytter Lesbos med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mytilene Patmos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mytilene - Patmos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 11 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mytilene Patmos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mytilene Patmos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mytilene Guide

Den greske byen Mytilene er hovedstaden og havnen på den sørøstlige kysten av øya Lesbos, som ligger i det nordøstlige Egeerhavet. Byens opprinnelse går tilbake til det 11. århundret fr. Kr., og den har en rekke neo-klassiske bygninger, både offentlige og private.

Lesbos øy har et areal på omkring 1600 m2 km og har ca. 320 km kyststrekning, noe som gjør den til Hellas tredje største øy. Mytilini-smuget skiller øya fra det tyrkiske fastlandet.

Mytilene havn har ferger til de nærliggende øyene Lemnos, Chios og Ayvalik og til tider til Dikili i Tyrkia. Havnen tjener også Piræus, Athen og Thessaloniki på fastlandet.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, ut for Tyrkias vestkyst. Skala er øyas havneby og også plasseringen for mange av de mest populære attraksjonene. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget av trær. I landsbyen Hora ligger klotseret St. John, som er populær.