Agistri Myli til Pireus Ferge

Agistri Myli Pireus fergeruten knytter Hellas med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time mens Aegean Flying Dolphins servicen seiler pop til 5 ganger daglig med en seiltid fra 50 min.

Det er 63 Uke overfarter på Agistri Myli Pireus ruten mellom Hellas og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Agistri Myli - Pireus Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 4 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • 5 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agistri Myli Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.