Hydra til Poros Ferge

Hydra Poros fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Alpha Lines servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 min.

Det er 41 Uke overfarter på Hydra Poros ruten mellom Saroniske Øyer og Saroniske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hydra - Poros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Alpha Lines
    • 6 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Hydra Poros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Hydra Guide

Den greske øya Hydra er beliggende i den saroniske øygruppe i Egeerhavet, mellom den saroniske bukt og Argolic Golfen. Øyas naturlige kilder har gitt den navnet sitt, Hydra, som stammer fra det greske ord vann. Øyas største by, Hydra Port, er hjemsted for øyas havn, som ligger blant en rekke restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tar høyde for turister.

Den eneste mulige transporten på øya er vann taxier og esler, siden biler og motorsykler er forbudt. Men de befolka områdene på øya er relativt små, og derfor er de fleste glade for å gå overalt.

Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tar mellom 1 – 3½ timer, avhengig av om man tar raskfergen eller den vanlige fergen. Øya er også knyttet via ferge til resten av øyene i den saroniske golf.