Hydra til Poros Ferge

Hydra Poros fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Hydra Poros fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hydra - Poros Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 4 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Hydra Poros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Hydra Guide

Den greske øya Hydra er beliggende i den saroniske øygruppe i Egeerhavet, mellom den saroniske bukt og Argolic Golfen. Øyas naturlige kilder har gitt den navnet sitt, Hydra, som stammer fra det greske ord vann. Øyas største by, Hydra Port, er hjemsted for øyas havn, som ligger blant en rekke restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tar høyde for turister.

Den eneste mulige transporten på øya er vann taxier og esler, siden biler og motorsykler er forbudt. Men de befolka områdene på øya er relativt små, og derfor er de fleste glade for å gå overalt.

Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tar mellom 1 – 3½ timer, avhengig av om man tar raskfergen eller den vanlige fergen. Øya er også knyttet via ferge til resten av øyene i den saroniske golf.