Poros til Spetses Ferge

Poros Spetses fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Poros Spetses fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Poros - Spetses Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 3 Daglige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Poros Spetses priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Poros Guide

Den lille greske øya Poros er beliggende i den sørlige delen av den saroniske bukt og består av to øyer. Spharia er den sørlige øya og Kalaureia er den nordlige øya, og den største. Det er en bro over det smale smuget som skiller de to øyene. Øya ligger omkring 60 km sør for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det greske fastlandet. Det er et par populære attraksjoner på øya, inkludert flere kapell og kirker, som er plassert rundt på øya.

Øya er knyttet til Piræus og Galatas.

Spetses Guide

Den greske øya Spetses er del av den saroniske øygruppe og er kjent for sin lange tilknytning til flåten. Øya har klart å bevare en grad av gresk sjarme og her er det velbevarte palé som bærer vitnesbyrd om øyas fortid.

Øyas havn ligger i Dapia, som er øyas kommersielle turistsenter. September er nok det beste tidspunktet å besøke øya på.