Calais til Dover Ferge

Calais Dover fergeruten knytter Frankrike med England og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Irish Ferries seiler opp til 14 ganger dag, DFDS Seaways 14 ganger dag & P&O Ferries servicen er tilgjengelig opp til 18 ganger dag.

Det er 46 dag overfarter på Calais Dover overfarten mellom Frankrike og England og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Calais - Dover Fergeselskaper

 • Irish Ferries
  • 14 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • 14 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • 18 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Calais Dover priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Calais Dover ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Calais Dover Ferge anmeldelser

 • "Billig"

  Billig

  'Masahiro' reiste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Spirit of Britain

  Les mer Les mindre
 • "Kanal overfart"

  Vi ankom tidlig til havnen, og ble plassert på den første båten ut, genialt. Takker til innsjekking personalet, fordi de foretok den oppringningen. Båten var Burgundy, som vi har brukt et par ganger før. Denne båten er en gammel båt nå og det kan ses, men den er bedre enn Kent, som er svært nedslitt. Selv om den har bruk for en oppdatering, er fasilitene gode nok til en overfart på 1½ time. Personalet og general service på båten er gode. Jeg spiste frokost, som bare var ok, men svært dyr. Bortsett fra det, tjener disse båtene et formål, og hvis jeg hadde et valg, ville jeg foretrekker å reise på Spirit klasse, som er mye bedre båter.

  'Martin' reiste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Pride of Kent

  Les mer Les mindre
 • "Som forventet"

  Rask overfart uten dikkedarer. Avgang var forsinket ca. 45 minutter, men det var ikke et problem for meg.

  'Anonym' reiste på Calais Dover ruten med DFDS Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk service"

  Vi kjørte faktisk 30 minutter tidlig - den tidligere båten var forsinket, slik at DFDS rykket oss til den, da den seilte. Fantastisk fish and chips om bord. Båten er liten, men godt lagt ut, med masse av behagelige sitteplasser. Det eneste som manglet for meg, var noen kvalitet franske varer i butikken - men hvis man ønsker en rask og lett overfart, er DFDS gode.

  'David' reiste på Calais Dover ruten med DFDS Seaways på Calais Seaways

  Les mer Les mindre

Calais Guide

Den franske havnebyen Calais ligger i nord- Frankrike, ca. 34 km over den engelske kanal fra den engelske havnen Dover. På en klar dag er det mulig å se de hvite klippene ved Dover. Gamlebyen i Calais, kjent som Calais-nord, er omgitt av kanaler og ligger på en kunstig øy. Den moderne havnen, kjent som St-Pierre, ligger sør i gamlebyen.
Man kan ta en tur oppi Tour du Guet som ligger i Place d’Armes i den gamle byen. Strukturen ble bygget på 1200-tallet, og var opprinnelig et vanntårn som etterhvert ble brukt som fyrtårn helt til 1848.
Havnen i Calais er kjent for å ha mange besøkende fra England, og er den fjerde største havnen i Frankrike hvis en ser på passasjertall. Det er hovedhavnen til Frankrike for mange britiske turister, og er mindre enn 3 timers kjøretur fra Paris, Brussel og London, og sammenknyttet til flere motorveier. Det er fergetjenester fra Calais ca. hvert 30 minutt, med ca. 50 daglige avganger til Dover daglig. Overfarten er ca. 75 minutter.

Dover Guide

Den engelske havnebyen Dover ligger i Kent sørøst i England. Byen ligger på den engelske kanalen på det smaleste stedet mellom England og Frankrike. Denne smale delen av den engelske kanal heter Doverstredet. Dover er også hjemmet til de ikoniske hvite klippene ved Dover som du ser når du går i land med ferge ved denne havnen. En annen ting som må ses er Dover Castle, som er det største slottet i England. Dette slottet ble bygget på 1100-tallet og har blitt beskrevet opp igjennom tidene som nøkkelen til England, på grunn av betydningen det har hatt igjennom historien. Slottet er vernet av ‘Scheduled Monument’ som betyr at slottet er viktig på nasjonalt plan og er et arkeologisk område som det ikke kan bli gjort noen uautoriserte endringer ved. Bygget er også internasjonalt anerkjent som en viktig struktur,og slottet, alle de hemmelige tunnelene og omgivelsen rundt eies av English Heritage.
Dover har verdens travleste passasjerhavn og hvert år reiser 16 millioner passasjerer, 2,1 millioner lastebiler, 2,8 millioner personbiler og motorsykler og 86,000 busser gjennom havnen hvert år. Dover er hovedhavnen for reisende mellom Storbritannia og Frankrike og videre inn i det europeiske fastlandet. Det er fergetjenester fra P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkrik fra her.