Calais til Dover Ferge

Calais Dover fergeruten knytter Frankrike med England og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Irish Ferries seiler opp til 14 ganger dag, DFDS Seaways 15 ganger dag & P&O Ferries servicen er tilgjengelig opp til 11 ganger dag.

Det er 40 dag overfarter på Calais Dover overfarten mellom Frankrike og England og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Calais - Dover Fergeselskaper

 • Irish Ferries
  • 14 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • 15 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • 11 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Calais Dover priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Calais Dover ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Calais Guide

Den franske havnebyen Calais ligger i nord- Frankrike, ca. 34 km over den engelske kanal fra den engelske havnen Dover. På en klar dag er det mulig å se de hvite klippene ved Dover. Gamlebyen i Calais, kjent som Calais-nord, er omgitt av kanaler og ligger på en kunstig øy. Den moderne havnen, kjent som St-Pierre, ligger sør i gamlebyen.
Man kan ta en tur oppi Tour du Guet som ligger i Place d’Armes i den gamle byen. Strukturen ble bygget på 1200-tallet, og var opprinnelig et vanntårn som etterhvert ble brukt som fyrtårn helt til 1848.
Havnen i Calais er kjent for å ha mange besøkende fra England, og er den fjerde største havnen i Frankrike hvis en ser på passasjertall. Det er hovedhavnen til Frankrike for mange britiske turister, og er mindre enn 3 timers kjøretur fra Paris, Brussel og London, og sammenknyttet til flere motorveier. Det er fergetjenester fra Calais ca. hvert 30 minutt, med ca. 50 daglige avganger til Dover daglig. Overfarten er ca. 75 minutter.

Dover Guide

Den engelske havnebyen Dover ligger i Kent sørøst i England. Byen ligger på den engelske kanalen på det smaleste stedet mellom England og Frankrike. Denne smale delen av den engelske kanal heter Doverstredet. Dover er også hjemmet til de ikoniske hvite klippene ved Dover som du ser når du går i land med ferge ved denne havnen. En annen ting som må ses er Dover Castle, som er det største slottet i England. Dette slottet ble bygget på 1100-tallet og har blitt beskrevet opp igjennom tidene som nøkkelen til England, på grunn av betydningen det har hatt igjennom historien. Slottet er vernet av ‘Scheduled Monument’ som betyr at slottet er viktig på nasjonalt plan og er et arkeologisk område som det ikke kan bli gjort noen uautoriserte endringer ved. Bygget er også internasjonalt anerkjent som en viktig struktur,og slottet, alle de hemmelige tunnelene og omgivelsen rundt eies av English Heritage.
Dover har verdens travleste passasjerhavn og hvert år reiser 16 millioner passasjerer, 2,1 millioner lastebiler, 2,8 millioner personbiler og motorsykler og 86,000 busser gjennom havnen hvert år. Dover er hovedhavnen for reisende mellom Storbritannia og Frankrike og videre inn i det europeiske fastlandet. Det er fergetjenester fra P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkrik fra her.