Calais til Dover Ferge

Calais Dover fergeruten knytter Frankrike med England og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. DFDS Seaways seiler opp til 15 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 30 minutter mens P&O Ferries servicen seiler pop til 23 ganger daglig med en seiltid fra 1 time 30 min.

Det er 38 dag overfarter på Calais Dover ruten mellom Frankrike og England. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Calais til Dover Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Frankrike til England side.

Calais - Dover Fergeselskaper

 • DFDS Seaways
  • 15 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • 23 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Calais Dover priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Calais Dover ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Calais Dover Ferge anmeldelser

 • "Billig"

  Billig

  'Masahiro' reiste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Spirit of Britain

  Les mer Les mindre
 • "Kanal overfart"

  Vi ankom tidlig til havnen, og ble plassert på den første båten ut, genialt. Takker til innsjekking personalet, fordi de foretok den oppringningen. Båten var Burgundy, som vi har brukt et par ganger før. Denne båten er en gammel båt nå og det kan ses, men den er bedre enn Kent, som er svært nedslitt. Selv om den har bruk for en oppdatering, er fasilitene gode nok til en overfart på 1½ time. Personalet og general service på båten er gode. Jeg spiste frokost, som bare var ok, men svært dyr. Bortsett fra det, tjener disse båtene et formål, og hvis jeg hadde et valg, ville jeg foretrekker å reise på Spirit klasse, som er mye bedre båter.

  'Martin' reiste på Calais Dover ruten med P&O Ferries på Pride of Kent

  Les mer Les mindre
 • "Som forventet"

  Rask overfart uten dikkedarer. Avgang var forsinket ca. 45 minutter, men det var ikke et problem for meg.

  'Anonym' reiste på Calais Dover ruten med DFDS Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk service"

  Vi kjørte faktisk 30 minutter tidlig - den tidligere båten var forsinket, slik at DFDS rykket oss til den, da den seilte. Fantastisk fish and chips om bord. Båten er liten, men godt lagt ut, med masse av behagelige sitteplasser. Det eneste som manglet for meg, var noen kvalitet franske varer i butikken - men hvis man ønsker en rask og lett overfart, er DFDS gode.

  'David' reiste på Calais Dover ruten med DFDS Seaways på Calais Seaways

  Les mer Les mindre

Calais Guide

Den franske byen og havn ligger i det nordlige Frankrike, omkring 34 km over den engelske kanalen fra den engelske havnen Dover. På en klar dag er det mulig å se White Cliff of Dover over smuget. Calais gamle by, kjent som Calais-nord, er omgitt av kanaler og ligger på en kunstig øy. Den moderne havnen, kjent som St-Pierre, ligger i den sørlige delen av den gamle byen.

Man kan ta en tur i Tour du Guet som ligger i Place d’Armes i den gamle byen. Strukturen, som ble bygget i det 13. århundret, var opprinnelig et vanntårn som etterfølgende ble brukt som fyrtårn inntil 1848.

Havnen i Calais er velkjent for mange besøkende fra England og er den fjerde største havnen i Frankrike etter passasjertall. Det er hovedinngangen til Frankrike for mange britiske turister, og er mindre enn 3 timers kjøring fra Paris, Brussel og London, og er knyttet til flere motorveier. Det er en avgang fra Calais ca. hvert 30 minutt, med omkring 50 daglige avganger til Dover hver dag. Seiltiden er ca. 75 minutter.

Dover Guide

Byen og havnen Dover ligger i sørøst England i Kent. Den store havnen ligger på kysten av den engelske kanalen. Dover er verdens travleste passasjerhavn med ca. 16 millioner passasjerer, 2 millioner lastebiler, nesten millioner biler og motorsykler og 86.000 busser passerende gjennom havnen hvert år. En ikonisk kulisse til byen er dens hvite krittklipper, som er et imponerende syn, når man kommer til havnen med ferge.

En populær turistattraksjon i byen er Dover Castle fra det 12. århundret, som står vakt over byen. Den middelalderske borgen er blitt beskrevet som ”nøkkelen til England” på grunn av betydningen sin gjennom århundre, og er også Englands største slott. I dag er slottet beskyttet av Scheduled Monument, noe som betyr at det er en nasjonalt viktig historisk bygning og arkeologisk område som er beskyttet mot uautorisert endringer. Det er også en fredet bygning og er internasjonalt anerkjent som en viktig struktur. Slottet, dets hemmelige tunneler og omgivende jord eies nå av English Heritage.