Ithaka til Sami Ferge

Ithaka Sami fergeruten knytter Joniske øyer med Kefalonia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Levante Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ithaka Sami fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ithaka - Sami Fergeselskaper

  • Levante Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ithaka Sami priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ithaka Sami ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sami Guide

Byen Sami ligger på den greske øya Kefallonia i det ioniske hav. Sami er en turistby og ligger omkring 4 km nordøst for Antisamos Beach, som er en særlig fantastisk strand, som har vakre bakker som bakgrunn. Men for å få den fulle stranden opplevelse på Kefallonia, bør turister dra til Myrtos Beach, som ligger søs for Assos. Stranden har hvit sand, kalkssteinklipper og krystallklart blått vann. For dem som er interesseret i historie, er det en rekke arkeologiske steder og severdigheter på øya. Disse omfatter arkeologiske utgravinger på den romerske villaen i Skala og Akropolis Sami, som daterer tilbake til det 5. århundret f. Kr.