Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Kefalonia

Den greske øya, Kefalonia, er den største av de joniske øyene, og ligger over øya Zakynthos, og vest for Peloponnes-halvøya i Vest-Hellas.

Rundt en tredjedel av øyens befolkning bor i hovedstaden Argostoli. En annen tredjedel kan bli funnet på Lixouri, med resten av befolkningen fordelt blant de andre regionene i Kefalonia.

Selv om Kefalonia er et populært turistmål, og tiltrekker seg besøkende fra hele verden, så var det et relativt ukjent sted for den internasjonale turist inntil nylig. Populariteten er muligens påvirket av Hollywood sin storsatsing, «Kaptein Corellis Mandolin», basert av romanen til Louis de Bernières, som ble spilt inn på øya.

Som de fleste av de greske øyene, så er Kefalonia godt forberedt på tilstrømningen av turister i løpet av ferien, og det er relativt lett å komme seg der med ferge.

Fergehavnene ligger på hver side av øya, med Argostoli i vest, Poros i sør-øst og Sami mot nord-øst. Ferger i moderne stand reiser til Kefalonia fra Italia, det greske fastlandet, samt andre greske øyer, og med ekstra avganger i høysesongen.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Ventouris Ferries
    • Få pris
  • Levante Ferries
    • Få pris

Ruter og havner i Kefalonia