Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Kefalonia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Italia og Kefalonia levert av 1 fergeselskap – Ventouris Ferries. Bari til Sami ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 17 timer 15 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Italia Kefalonia overfart mellom Bari og Sami.

Italia Kefalonia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Kefalonia

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Kefalonia:

Hvis du er etter en smaksprøve på et rolig gresk øy-liv, så er Kefallonia for deg.

Kefallonia er den største joniske øy i det vestlige Hellas og henvist ofte til sitt italienske navn, Kefellinia, som er navnet på hele området.

Øya har ikke riktig endret seg og bevarer en malerisk og sjarmerende personlighet.