Joniske øyer

Slik bookes ferger fra Joniske øyer til Kefalonia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Joniske øyer og Kefalonia levert av 2 fergeselskaper – Kefalonian Lines & Levante Ferries. Ithaka (Pisaetos) til Sami ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 20 Minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Joniske øyer Kefalonia overfart mellom Ithaka (Pisaetos) og Sami.

Joniske øyer Kefalonia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Joniske øyer til Kefalonia

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en rekke greske øyer langs Hellas vestkyst, som ligger i Det Joniske Hav. Øygruppen omfatter syv hovedøyer, samt mange mindre øyer.

De Joniske Øyer er et populært turistmål, og er best kjent for sine strende, krystallklart vann, vakre arkitektur, sjarmerende landsbyer og fantastiske landområder, og hver enkel av øyene har sin egen særskilte karakter.

Om Kefalonia:

Hvis du er etter en smaksprøve på et rolig gresk øy-liv, så er Kefallonia for deg.

Kefallonia er den største joniske øy i det vestlige Hellas og henvist ofte til sitt italienske navn, Kefellinia, som er navnet på hele området.

Øya har ikke riktig endret seg og bevarer en malerisk og sjarmerende personlighet.