Poros til Kyllini Ferge

Poros Kyllini fergeruten knytter Kefalonia med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Levante Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Poros Kyllini fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Poros - Kyllini Fergeselskaper

  • Levante Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Poros Kyllini priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Poros Kyllini ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kyllini Guide

Kyllini er en gresk by som ligger på den pelopnnesiske halvøya, og nok er best kjent for sin travle havn. Men det er mer å utforske i byen enn bare havnen dens. Byen har en tykk bakgrunn av furuskoger, som har utsikt over byen og middelalder slottet som ligger det. Byen markerer starten av en 11 km lang kyststrekning av hvit sand, som fører til det deilige vannet i det joniske hav.

Besøkender vil finne en rekke taverner og butikker i byen, og også gode eksempler på terracotta hus og leiligheter. Av interesse er også en rekke greske og romerske ruiner.