Zante til Kyllini Ferge

Zante Kyllini fergeruten knytter Zakynthos med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Levante Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Zante Kyllini fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Zante - Kyllini Fergeselskaper

  • Levante Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Zante Kyllini priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Zante Kyllini ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Zante Guide

Den greske øya Zakynthos er den tredje største joniske øy og er beliggende i det joniske hav. Øya, også kalt Zante, ligger omkring 20 km fra det greske fastlandet og omkring 15 km sør av øya Keffalonia. Navagio Beach er nok ett av de mest berømte og populære stedene på øya. Stranden er en fantastisk bukt på den sørlige delen av æya, som er omgitt av høye klipper, og kan bare nås med båt eller med fallskjerm, hvis man er modig nok. Strandens navn kommer fra et skipsvrak (MV Panagiotis), som sank på kysten i omkring 1980.

Det er to havner i Zakynthos. Hovedhavnen ligger i Zakynthos Town og den annen i landsbyen Agios Nikolaos. Fra hovedhavnen er det fergeforbindelser til Kyllini, og fra havnen I Agios Nikolaos er det fergeforbindelser til Pesada på øya Keffalonia.

Kyllini Guide

Kyllini er en gresk by som ligger på den pelopnnesiske halvøya, og nok er best kjent for sin travle havn. Men det er mer å utforske i byen enn bare havnen dens. Byen har en tykk bakgrunn av furuskoger, som har utsikt over byen og middelalder slottet som ligger det. Byen markerer starten av en 11 km lang kyststrekning av hvit sand, som fører til det deilige vannet i det joniske hav.

Besøkender vil finne en rekke taverner og butikker i byen, og også gode eksempler på terracotta hus og leiligheter. Av interesse er også en rekke greske og romerske ruiner.