Kyllini til Zante Ferge

Kyllini Zante fergeruten knytter Hellas med Zakynthos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Levante Ferries. Det er opp til 42 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kyllini Zante fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kyllini - Zante Fergeselskaper

  • Levante Ferries
    • 6 Daglige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kyllini Zante priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kyllini Zante ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kyllini Guide

Den greske havnebyen Kyllini ligger i Kastro-Kyllini region i Hellas, omkring 11 km vest for Andravida, 28 km nord for Zakynthos og 39 km nordvest for Pyrgos. Byen har en vakker strand med gylden sand som er beliggende i området omkring Fournia Beach. Besøkende kan også nyte de naturlige kurbadene i Kyllini Baths. En viktig attraksjon i byen er Chlemoutsi Castle, som består av hode slottet og en sekskantet bygning, med en indre gårdshage.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Zakynthos, Cephalonia, Argostoli, Proos, Ithaka og Sami.

Zante Guide

Den greske øya Zakynthos, eller Zante, er en av de mest populære og vakre av de joniske øyer. Den ligger sør for øya Kefallonia og er kjent for sitt krystallklare hav og svært livlige natteliv som til sammen gjør den til et populært feriemål for yngre turister. Den mest berømte stranden på øya er Navagio, som har gylden sand og deilig varmt, blått vann. Båtturer til Navagio og Blue Caves er svært populære mens på øya. Andre gode strender på Zakynthos inkluderer Vassilikos, Gerakas, Spiantza og en rekke andre på sørkysten.

Zakynthos har to havner. Hovedhavnen ligger i Zakynthos by og den annen i landsbyen Agios Nikolaos. Fra hovedhavnen er det forbindelser til Kyllini. Fra havnen i Agios Nikolaos er det en forbindelse til havnen i Pesada på Kefallonia.