Sami til Patras Ferge

Sami Patras fergeruten knytter Kefalonia med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Levante Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Sami Patras fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sami - Patras Fergeselskaper

  • Levante Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sami Patras priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sami Patras ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sami Guide

Den greske byen Sami ligger på den nordøstlige kysten av øya Kefallonia. Det er en travel arbeidende havn som er plassert ca. 20 km fra Argostoli, øyas hovedstad. Den maleriske byen ligger på en bred bukt med en lang tre foret havnefront og har en deilig utsikt over til naboøya Ithaca. Det er en rekke bar, restauranter og tavernaer langs havnefronten, hvor dagens fangst ofte kan ses på menyen. Byens nærmeste strand, Antisamos strand, er en kort gåtur fra byen.

Øya har to fergehavner.

Patras Guide

Den greske byen Patras ligger omkring 215 km vest for den greske hovedstaden, Athen, og er den regionale hovedstaden i det vestlige Hellas i det nordlige Peloponnes. Besøkender bør dra til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gate og bare en kort avstand fra den gamle byen. Den er karakterisert av brosteinsbelagte gater med deilige neo-klassiske palé som fungerer som en påminnnelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er middelalderborgen dens som ble bygget i den siste delen av det 6. århundret e.kr. på stedet av det gamle Akropolis.

Det er flere stedet omkring Patras det ærer den berømte greske dikteren Kostis Palamas. Huset hans er det mest interessante, da han ble født her. Da hun flyttet til Athen ble det stedet, hvor Serao familie (fra Italia) bodde og hvor den italienske forfatteren Matilde Serao ble født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.