Brindisi til Korfu Ferge

Brindisi Korfu fergeruten knytter Italia med Joniske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grimaldi Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 30 minutter mens A-Ships Management S.A servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t 30 min.

Det er 5 Uke overfarter på Brindisi Korfu ruten mellom Italia og Joniske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Brindisi - Korfu Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris
  • A-Ships Management S.A
    • 3 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Brindisi Korfu priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Brindisi Korfu ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Brindisi Guide

Den italienske byen Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italia. Byens havn er en naturlig havn, og har spilt en viktig rolle i byens og regionens handel med Hellas og Midtøsten. På den nordlige kysten av byen har det vært mange arkeologiske funn i de mange sanddynene og på strendene. På tross av havnens økonomiske fordeler for byen, spiller turisme fremdeles en stor rolle i byens formuer.

Det er fergeforbindelser til en rekke destinasjoner.

Korfu Guide

Den greske øya Korfu ligger ut for det greske fastlandet og er, dels på grunn av sitt deilige middelhavsklima og strender, et populært turistmål. Sammenlignet med noen av sine nabo øyer, er Korfu en svært grønn øy og er karakterisert av varme og tørre somre og vintre som har tendens til å være våte, noe som hjelper øyas vegetasjon som omfatter over 2 millioner oliventrær.

Den gamle byen Korfu er vidunderlig bevart og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Populær blant turister er byens palasser, festninger og venetianske offentlige bygning som ligger side om side med mer beskjedne bygninger langs smale brosteinsbelagte gater og små avsides plasser.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til destinasjoner på det greske fastlandet og til andre nærliggende greske øyer.