Venezia til Korfu Ferge

Venezia Korfu fergeruten knytter Italia med Joniske øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anek Superfast. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 24 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Venezia Korfu fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Venezia - Korfu Fergeselskaper

  • Anek Superfast
    • 1 Ukentlig Avgang 24 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Venezia Korfu priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Venezia Korfu ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Venezia Guide

Venezia er en by beliggende i den nordøstlige delen av Italia og ligger fordelt over 18 små øyer, som er skilt av kanaler og knyttet av broer. Byen ligger i den venetianske lagunen, som strekker seg langs kysten, mellom utmunningen av Po og Piave elvene. Venezia er kjent verden over for sine vakre omgivelser, arkitekturen sin og kunsten sin. Hele byen, sammen med lagunen, er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, som levde i området omkring det 10. århundret f.kr.

Venezia fergeterminal, Passenggeri, knytter Venezia til fastlandet med avganger fra den berømte broen, Ponte della Liberta. Den nye Venezia Marritima fergeterminal tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert innsjekking skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en av havenes eldste bygninger og tilbyr moderne fasiliteter, inkludert kafeer, butikker og mer. IS Basiliocan Terminal er hvor fergene fra kroatiske og nordlige deler av Adriaterhavet ankommer. Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.

Korfu Guide

Den greske øya Korfu ligger ut for det greske fastlandet og er, dels på grunn av sitt deilige middelhavsklima og strender, et populært turistmål. Sammenlignet med noen av sine nabo øyer, er Korfu en svært grønn øy og er karakterisert av varme og tørre somre og vintre som har tendens til å være våte, noe som hjelper øyas vegetasjon som omfatter over 2 millioner oliventrær.

Den gamle byen Korfu er vidunderlig bevart og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Populær blant turister er byens palasser, festninger og venetianske offentlige bygning som ligger side om side med mer beskjedne bygninger langs smale brosteinsbelagte gater og små avsides plasser.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til destinasjoner på det greske fastlandet og til andre nærliggende greske øyer.