Bari til Korfu Ferge

Bari Korfu fergeruten knytter Italia med Joniske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Ventouris Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 10 Timer mens Anek Superfast servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t.

Det er 7 Uke overfarter på Bari Korfu ruten mellom Italia og Joniske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Bari - Korfu Fergeselskaper

  • Ventouris Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 10 t
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 3 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bari Korfu priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bari Korfu ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bari Guide

Den italienske byen Bari ligger i provinsen av samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok best kjent for sitt universitet og havn. Det er mange attraksjoner i Bari, inkludert Barsilica di San nicola, som ble etablert i det 11. århundret for å motta restene av Sankt Nicolas, som nå ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøk verdt.

Bari havn er en av de viktigste i regionen, og er et knutepunkt for skipstrafikk mellom Italia og Midtøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havnen ligger tettest på den gamle byen og brukes primært til mindre båter og fiskebåter. Den moderne nye havnen tilbyr turist destinasjoner, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Keffalnia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Korfu Guide

Den greske øya Korfu ligger ut for det greske fastlandet og er, dels på grunn av sitt deilige middelhavsklima og strender, et populært turistmål. Sammenlignet med noen av sine nabo øyer, er Korfu en svært grønn øy og er karakterisert av varme og tørre somre og vintre som har tendens til å være våte, noe som hjelper øyas vegetasjon som omfatter over 2 millioner oliventrær.

Den gamle byen Korfu er vidunderlig bevart og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Populær blant turister er byens palasser, festninger og venetianske offentlige bygning som ligger side om side med mer beskjedne bygninger langs smale brosteinsbelagte gater og små avsides plasser.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til destinasjoner på det greske fastlandet og til andre nærliggende greske øyer.