Ancona til Korfu Ferge

Ancona Korfu fergeruten knytter Italia med Joniske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 19 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 15 t.

Det er 4 Uke overfarter på Ancona Korfu ruten mellom Italia og Joniske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ancona - Korfu Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 19 t 30 min
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 2 Ukentlige Avganger 15 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ancona Korfu priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ancona Korfu ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ancona Guide

Ancona ligger i Marche regionen, omkring 280 nordøst av Roma. Byens havn er populær for passasjertrafikk og er en av hovedhavnene ved Adriatethavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikert til Judas Cyriacus og ble startet i det 11. århundret og avsluttet i 1189.

Det er fergeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Fasiliteter i havnen inkluderer en kafe, toaletter og en liten butikk. Det er også parkering.

Korfu Guide

Den greske øya Korfu ligger ut for det greske fastlandet og er, dels på grunn av sitt deilige middelhavsklima og strender, et populært turistmål. Sammenlignet med noen av sine nabo øyer, er Korfu en svært grønn øy og er karakterisert av varme og tørre somre og vintre som har tendens til å være våte, noe som hjelper øyas vegetasjon som omfatter over 2 millioner oliventrær.

Den gamle byen Korfu er vidunderlig bevart og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Populær blant turister er byens palasser, festninger og venetianske offentlige bygning som ligger side om side med mer beskjedne bygninger langs smale brosteinsbelagte gater og små avsides plasser.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til destinasjoner på det greske fastlandet og til andre nærliggende greske øyer.