Albania

Slik bookes ferger fra Albania til Joniske øyer

Det er 2 fergeruter mellom Albania og Joniske øyer med 73 avganger ukentlig. Finikas Lines leverer 2 ruter, Saranda til Korfu seiler 6 ganger daglig & Himare til Korfu omkring 2 ganger ukentlig. Ionian Seaways leverer 1 rute, Saranda til Korfu som seiler 15 ganger ukentlig. Joy Lines leverer 1 rute, Saranda til Korfu som seiler 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Albania til Joniske øyer for å sjekke informasjon.

Albania Joniske øyer kart

Trykk her for kart

Ferger fra Albania til Joniske øyer

Om Albania:

Albania er et sydøsteuropeisk land, som er omkranset av Montenegro i nordvest, Makedonia i øst, Hellas i sørøst, Adriaterhavet i vest og det ioniske hav i sørvest.

Adriaterhavet og det joniske hav tiltrekker mange turister, og Albania anses som å være ett av de beste reisemålene i hele verden.

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en gruppe av greske øyer ut for Hellas vestkyst i det Joniske Hav, også kjent som de vestlige greske øyene.

I motsetning til Kykladene, er De Joniske Øyer kjent for å være blomstrende med grønt. Med tydelig tradisjon, gastronomi og arkitektyr på hver av øyene, er det vanskelig ikke å falle for De Joniske Øer.