Albania

Slik bookes ferger fra Albania til Joniske øyer

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Albania og Joniske øyer levert av 5 fergeselskaper – Finikas Lines, Ionian Seaways, Joy Lines, Joy Lines Fast Ferry & Sarris Cruises & Lines. Saranda til Korfu ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 10 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Albania Joniske øyer overfart mellom Saranda og Korfu.

Albania Joniske øyer kart

Trykk her for kart

Ferger fra Albania til Joniske øyer

Om Albania:

Albania er et sydøsteuropeisk land, som er omkranset av Montenegro i nordvest, Makedonia i øst, Hellas i sørøst, Adriaterhavet i vest og det ioniske hav i sørvest.

Adriaterhavet og det joniske hav tiltrekker mange turister, og Albania anses som å være ett av de beste reisemålene i hele verden.

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en gruppe av greske øyer ut for Hellas vestkyst i det Joniske Hav, også kjent som de vestlige greske øyene.

I motsetning til Kykladene, er De Joniske Øyer kjent for å være blomstrende med grønt. Med tydelig tradisjon, gastronomi og arkitektyr på hver av øyene, er det vanskelig ikke å falle for De Joniske Øer.