Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Joniske øyer

Det er flere fergeoverfarter fra Italia til Joniske øyer. Ferger knytter pt. 4 havner i Italia med 1 havn på Joniske Øyer.

Det er 16 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Grimaldi Lines, Minoan Lines, Ventouris Ferries & Anek Superfast. Den kortest overfart tar omkring 6 timer 30 minutter (Brindisi til Korfu ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Italia og Joniske øyer. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Italia Joniske øyer kart

Trykk her for kart

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en gruppe av greske øyer ut for Hellas vestkyst i det Joniske Hav, også kjent som de vestlige greske øyene.

I motsetning til Kykladene, er De Joniske Øyer kjent for å være blomstrende med grønt. Med tydelig tradisjon, gastronomi og arkitektyr på hver av øyene, er det vanskelig ikke å falle for De Joniske Øer.