Ereikoussa til Korfu Ferge

Ereikoussa Korfu fergeruten knytter Hellas med Joniske øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Kerkyra Lines. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ereikoussa Korfu fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ereikoussa - Korfu Fergeselskaper

  • Kerkyra Lines
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Korfu Guide

Den greske øya Korfu ligger ut for det greske fastlandet og er, dels på grunn av sitt deilige middelhavsklima og strender, et populært turistmål. Sammenlignet med noen av sine nabo øyer, er Korfu en svært grønn øy og er karakterisert av varme og tørre somre og vintre som har tendens til å være våte, noe som hjelper øyas vegetasjon som omfatter over 2 millioner oliventrær.

Den gamle byen Korfu er vidunderlig bevart og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Populær blant turister er byens palasser, festninger og venetianske offentlige bygning som ligger side om side med mer beskjedne bygninger langs smale brosteinsbelagte gater og små avsides plasser.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til destinasjoner på det greske fastlandet og til andre nærliggende greske øyer.