Albania Luxury Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Albania Luxury Ferries

Albania Luxury Ferries tilbyr fergetjenester mellom Hellas og Albania og forbinder de naturskjønne øyene Korfu i Hellas og Saranda i Albania. Siden oppstarten har hovedmålet vært å tilby trygg og pålitelig transport for lokale og internasjonale turister som ønsker å besøke de to pittoreske øyene i Hellas og Albania.

Albania Luxury Ferries, som trafikkerer ruten Korfu-Saranda-Korfu med 16 sommerruter og 2 vinterruter daglig, har bygget et nytt skip i 2024, som oppfyller alle EU-kravene for transport av passasjerer/turister, og som sammen med AZIMUT, som er det andre skipet, vil betjene denne ruten kontinuerlig.

Det nye skipet fra 2024 er 50 meter langt, har en kapasitet på 400 personer, 40 personbiler, buss og lastebil og vil betjene den ovennevnte linjen på ca. 50 minutter. Passasjerene som reiser med Albania Luxury Ferries kan nyte den fantastiske utsikten over Det joniske hav fra det åpne dekket. Det er også mange komfortable sitteplasser under dekk, og et vennlig personale står til disposisjon. Kjæledyr er også velkomne om bord.

Direct Ferries hjelper deg med å finne de beste prisene på ferjebilletter med Albania Luxury Ferries. Vi sammenligner også Albania Luxury Ferries med andre fergeselskaper.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Albania Luxury Ferries sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Albania Luxury Ferries sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Albania Luxury Ferries routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.